SCOALA DUMINICALA A PAROHIEI SFANTUL NICOLAE

Copii de la æcoala duminicala in pelerinaj cu Sfintele icoane la Duminica Ortodoxiei 2017.

“Lasati copiii sa vina la Mine”

In fiecare duminica, dupa Sfanta Liturghie, copiii celor ce vin la biserica si nu numai, sunt invitati sa participe la cursurile scolii duminicale.

Alaturi de educatia pe care o primesc copiii īn familie, scoala duminicala īsi fixeaza ca obiectiv formarea crestin ortodoxa a copiilor si a tuturor celor interesati īn cunoasterea valorilor ortodoxiei.

Copiii romanilor aflati departe de tara au nevoie de cat mai multe ocazii de a se exprima in limba materna. Avand in vedere ca in timpul saptamanii copiii frecventeaza scoli unde se vorbeste limba engleza dorim ca prin participarea la aceste activitati sa-i determinam sa invete si limba romana.

Programul scoalii duminicale incepe dupa impartasirea copiilor si cuprinde: timp de rugaciune cu copiii, timp de īnvtatura (lectii biblice), un timp pentru cāntari, recapitulare si jocuri cu tematica religoasa. Copiii sunt repartizati pe grupe de varsta: grupa mica (3 - 9 ani) si grupa mare (copii cu varsta peste 9 ani). Gustarea este asigurata de parintii copiilor prin rotatie.

Profesorii scolii duminicale sunt doamna Roxana Sacarin, doamna preoteasa Daniela Dumitrescu si doamna Florina Radu. Cu ocazia anumitor evenimente, se organizeaza cu elevii serbari si programe artistice. Cel mai asteptat eveniment este Serbarea de Craciun, cānd toti copiii īl īntāmpina cu emotie pe Mos Craciun, de la care primesc dulciuri si cadouri.

Activitatile sunt oferite gratuit si sunt organizate pe baza de voluntariat. Orice sugestie este binevenita, orice donatie este mult apreciata, orice copil care participa este o mare bucurie.

Copii si parinti va asteptam cu multa dragoste in familia noastra de la biserica!

Programa analitica a scolii duminicale.

Curriculum (English).

Preot Paroh Marius Daniel Dumitrescu
"Indreptator credintei si chip blandetilor, invatator infranarii te-a aratat pe tine, turmei tale, adevarul lucrurilor. Pentru aceasta ai castigat cu smereniea cele inalte, cu saracia, cele bogate. Parinte Ierarhe Nicolae, roaga pe Hristos Dumnezeu sa mantuiasca sufletele noastre."
(Troparul Sf Nicolae)

Programa Analitica a scolii duminicale.

Curriculum (English)

Va recomandam:


Credinta pentru copii

Planse de colorat cu tematica religioasa

Casuta Copiilor

Povestiri audio