Photo Number 1 Photo Number 2 Photo Number 3 Photo Number 4 Photo Number 5
Photo Number 6 Photo Number 7 Photo Number 8 Photo Number 9 Photo Number 10
Photo Number 11 Photo Number 12 Photo Number 13 Photo Number 14 Photo Number 15
Photo Number 16 Photo Number 17 Photo Number 18

Created with Web Album Generator

Hramul Bisericii “Sfantul Nicolae”

Zilele de 3, 4, 5 si 6 decembrie au fost zile de sarbatoare pentru parohia“ Sfantul Nicolae” care si-a sarbatorit sfantul patron.

Sarbatoarea a inceput sambata seara cu vecernia care a fost prezidata de arhiepiscopul Nicolae. A doua zi, duminica 4 decembrie, s-a slujit Utrenia si Sfanta Liturghie arhiereasca. Au participat si alti preoti : P Sandi Mehedintu (Biserica cu hramul “Sfintii Trei Ierarhi” cunoscuta si ca biserica Coltea din bucuresti ) si P Ioan Radu.
In cuvantul de la sfarsitul slujbei arhiepiscopul Nicolae a prezentat figura Sfantului Nicolae ca model pentru viata oricarui crestin autentic.
Au fost daruite din partea Bisericii “Sfantul Nicolae” IPS Nicolae cu ocazia acestei zile un engolpion cu urarea “Intru multi ani!”.
Agapa frateasca a urmat la restaurantul “Harmony two”. Au fost adresate de catre protosinghel Ioan Casian, parohul bisericii, multumiri d-lui Cornel Carasimu care a donat masa, membrilor parohiei “ Sfanta Maria” care au participat la agapa pentru tot ajutorul acordat dea lungul timpului. Arhiepiscopul Nicolae a vorbit despre importanta cresterii noastre ca si comunitate crestina si despre necesitatea unor proiecte viabile pentru viitor.
Luni seara arhiepiscopul Nicolae impreuna cu preotii slujitori au oficiat slujba Vecerniei cu Litie si Acatistul Sfantului Ierarh Nicolae.
Marti dimineata s-a oficiat Utrenia si Sfanta Liturghie. Au participat alaturi de IPS Nicolae, protosinghel Ioan Casian, P Sandi Mehedintu, P Ioan Radu, P Gheorghe Schiop si P Vasa Ghilezan.
Le multumim tuturor pentru ajutor si binecuvantare.